Book et underholdende foredrag om kropssprog og nonverbal kommunikation

"Styr lige dit kropssprog!" er et oplysende og underholdende foredrag om kropssprog og nonverbal kommunikation, præsenteret af mimeren, artisten og klovnen Henrik Rasmussen.

Foredrag om kropssprog og ansigtsmimik

Foredraget handler om alt det, vi kommunikerer uden ord, men med ansigtsmimik og kropssprog – og det er ikke småting!

Bliv klogere på, hvad vi siger til hinanden uden ord, og hvad kropssignaler har af betydning for kommunikationen. Med foredraget ”Styr lige dit kropssprog” får I både noget at tænke over og noget at grine af - sammen. Book allerede nu på telefon 33221120

Honorar:

Øst for Storebælt

3900,-

Vest for Storebælt

4500,-

Foredraget varer én time og et kvarter. Honoraret er inkl. transport.

Foredrag om kropssprog med Henrik Rasmussen
humoristisk foredrag om nonverbal kommunikation

Dit kropssprog afslører dig

Måden vi står, går, og sidder på, vores kropsholdning, ansigtsmimik og gestikulation – alt sammen afslører det noget om, hvem vi er, vores intentioner, følelser og vores forhold til omgivelserne.

Ofte er vi slet ikke klar over, hvad vi udtrykker med kroppen. Til gengæld kan vi være sikre på, at andre hele tiden fortolker og afkoder vores signaler.


Foredraget om kropssprog og ansigtsmimik er fyldt med små situationsspil og demonstrationer, som både belyser kropssprogets betydning for kommunikationen og sætter lattermusklerne på arbejde.

Foredraget er både underholdende og informativt, så der også er noget at tage med hjem bagefter.


Søger du en sjov foredragsholder?

Mimeren og klovnen Henrik Rasmussen er en sjov foredragsholder, der viser konkrete eksempler på nonverbal kommunikation. Hans foredrag "Styr lige dit kropssprog!" udmærker sig ved at være mere en optræden end et foredrag i traditionel forstand. De sædvanlige PowerPoints og kommunikationsmodeller er skiftet ud med humoristiske mimiske demonstrationer, som vækker genkendelsens latter hos publikum. Henrik bruger sig selv, publikum og det omgivne rum til at demonstrerer vores ordløse sprog.

Henrik har gennem de sidste 31 år arbejdet professionelt med kropssprog og gennem hans mange tusinde optrædener som klovn og foredragsholder, har han udviklet en god sans for timing og en fantastisk evne til at aflæse sit publikum og gribe øjeblikket.

Bliv mere bevidst om dine kropssignaler og bliv en bedre kommunikator

Ved at kende kropssignalernes betydning og træne evnen til at aflæse andres signaler, kan vi blive bedre til at forstå hinanden – både på arbejdspladsen og i privatlivet. Når vi bliver opmærksomme på vores eget kropssprog, bliver vi bedre til at kommunikere mere præcist og effektivt. Vi bliver bedre samtalepartnere, konfliktløsere, pædagoger, ledere m.m.

Alle faggrupper kan hente inspiration til bedre kommunikation med “Styr lige dit kropssprog!”, som siden 2004 har været afholdt over 800 gange for firmaer, foreninger og offentlige institutioner.

Skal det være jer næste gang? Så book foredraget på 33221120 og bliv meget klogere på kropssprogets betydning.

Book et foredrag om kommunikation

Foredraget ”Styr lige dit kropssprog!” er perfekt til personale- eller foreningsarrangementer, hvor man gerne vil aktiveres, grine igennem og samtidigt lære noget.

Uanset hvor man befinder sig i livet, har nonverbal kommunikation stor betydning for omgangen med andre mennesker. Vi kan jo trods alt ikke slukke for vores kropssprog!


Tilhørerne vil se både sig selv og andre med nye øjne, når Henrik Rasmussen har rullet sig ud og vist vores styrker og svagheder, når det kommer til nonverbal kommunikation.

Book foredraget på telefon 33221120 eller via kontaktsiden og glæd jer til en sjov og lærerig oplevelse.